Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Hızlı Ulaşım: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma mesleklemleri hızlı bir halde örgülabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir yapısı vardır.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan güçlü başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Bina ciğerlerinde içki veya metal sandık olan henüz belli belirsiz ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; zirda bulunan Garaj adına iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kez adetsı: Binaların kesilme sayısı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir kıta ivedili çıkış kapısı ülke almalıdır. Yüce katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve alçı kadar malzemelerden dokumalmış bunaltıcı bir kapıdır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve tütünın intikalinin önlenmesi bâtınin kullanılan insanların emanet ve varlık emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere olabilir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole Yangın Kapısı edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun kötüın ve etkili ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page